Bd. 20 Nr. 2 (2024): AWETH

					Ansehen Bd. 20 Nr. 2 (2024): AWETH
Veröffentlicht: 2024-12-19

Komplette Ausgabe

Cikkek

  • Olasznád mint alternatív tömegtakarmány

    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6473
    Flóra Adél Hoffmann, Szilvia Orosz, Krisztián Milán Balogh
    85-100
  • A gyapotmag mint potenciális új fehérjeforrás – Magyarországi tapasztalatok

    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6474
    András Halász , István Csízi, Krisztina Varga , Csilla Bojté , Ákos Bodnár , István Egerszegi , László Kern , László Máthé
    101-106
  • A generációs intervallum, a beltenyésztettség és a pedigrételjesség vizsgálata a hazai haflingi lóállományban

    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6475
    Zsófia Eszter Gaál , János Posta
    107-112
  • A tejtermelés és a tejminőség vizsgálata különböző fejési technológiával működő dél-alföldi telepeken

    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6477
    Szabina Szilágyi , Ákos Benk
    113-130
  • Correlations of production factors in automated milking system in a Hungarian dairy farm

    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6478
    Nawel Hlel, Gabriella Holló, Bence Bus, Ágnes Süli, Zsófia Nyúl, Miklós Gábor Szabari
    131-145