Évf. 12 Szám 2 (2016): AWETH

					View Évf. 12 Szám 2 (2016): AWETH
Megjelent: 2016-11-26

Teljes szám

Cikkek

  • Gyógyszermentes nyúlhízlalás lehetőségének vizsgálata nyersrost kiegészített (Arbocel®) takarmányokkal

    Kovács-Weber Mária, Abayné Hamar Enikő, Zimborán Ágnes, Balláné Erdélyi Márta, Fazekas Natasa, Heincinger Mónika, Kustos Károly, Nyíri András, Szabó Rubina, Gerber Zsuzsanna, Gerber Johann, Somodi Brigitta
    51-58
    DOI: https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.051
  • A PreAcid BA® takarmány-kiegészítő hatásának vizsgálata a növendék és hízónyulak termelésére és egészségi állapotára

    Kustos Károly, Abayné Hamar Enikő, Balláné Erdélyi Márta, Fazekas Natasa, Heincinger Mónika, Kovács-Weber Mária, Nyíri András, Szabó Rubina, Zimborán Ágnes, Gerber Zsuzsanna, Gerber Johann, Somodi Brigitta
    59-68
    DOI: https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.059
  • A FormaXol Dry® takarmány-kiegészítő hatásának vizsgálata a növendék és hízónyulak termelésére és egészségi állapotára

    Kustos Károly, Abayné Hamar Enikő, Balláné Erdélyi Márta, Fazekas Natasa, Heincinger Mónika, Kovács-Weber Mária, Nyíri András, Szabó Rubina, Zimborán Ágnes, Gerber Zsuzsanna, Gerber Johann, Somodi Brigitta
    69-79
    DOI: https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.069
  • 4% és 8% kakukkfű kiegészítés vizsgálata a növendék és a hízónyulak termelésére és egészségi állapotára

    Kustos Károly, Abayné Hamar Enikő, Balláné Erdélyi Márta, Fazekas Natasa, Heincinger Mónika, Kovács-Weber Mária, Nyíri András, Szabó Rubina, Zimborán Ágnes, Gerber Zsuzsanna, Gerber Johann, Somodi Brigitta
    80-90
    DOI: https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.080
  • A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére

    Heincinger Mónika, Abayné Hamar Enikő, Zimborán Ágnes, Balláné Erdélyi Márta, Fazekas Natasa, Kovács-Weber Mária, Kustos Károly, Nyíri András, Szabó Rubina, Gerber Zsuzsanna, Gerber Johann, Somodi Brigitta
    91-102
    DOI: https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.091
  • Gyógyszermentes nyúlhízlalás lehetőségének vizsgálata Selacid® tartalmú takarmány etetésével

    Heincinger Mónika, Abayné Hamar Enikő, Balláné Erdélyi Márta, Fazekas Natasa, Kovács-Weber Mária, Kustos Károly, Zimborán Ágnes, Nyíri András, Szabó Rubina Tünde, Gerber Zsuzsanna, Gerber Johann, Somodi Brigitta
    103-110
    DOI: https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.103