Gere Tibor 70 éves - Herczeg, Béla (Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia (AWETH), 2008)
Gere Tibor a mezőgazdasági tudományok doktora, az Állattenyésztési és Takarmányozási Kutatóközpont (ÁTK) egykori tudományos igazgatója, a Károly Róbert Főiskola nyugalmazott tanszékvezetője 2007. július 22-én 70 éves.