Tibor Gere is 70 years old - Herczeg, Béla (Animal welfare, Ethology and Housing Systems (AWETH), 2008)
Gere Tibor a mezőgazdasági tudományok doktora, az Állattenyésztési és Takarmányozási Kutatóközpont (ÁTK) egykori tudományos igazgatója, a Károly Róbert Főiskola nyugalmazott tanszékvezetője 2007. július 22-én 70 éves.