(untitled) (Animal welfare, Ethology and Housing Systems (AWETH), 2008)
A világváros, Dubai, melynek felhőkarcolói az ég felé törnek, az Al Danrah tejtermelő gazdaságtól kapja a tejet. Ez a tökéletes gazdaság egyike azoknak a korszerű szarvasmarha-telepeknek, amelyek az Egyesült Arab Emirátusokban jöttek létre.