„Fény és nyomat”, „Papír mint médium” - Uhl, Gabriella (ARTCADIA : A Rippl-Rónai Művészeti Intézet Lapja, 2016)
A Kaposvári Egyetem KB Galériájában áprilisban két olyan workshop eredményei voltak láthatóak, amelyek ezen intenzív együttgondolkodás és együttmunkálkodás folyamán születtek. A Fény és nyomat, valamint a Papír mint médium műhelymunkák elsősorban magára a processzusra, az alkotói folyamatra világítottak rá, arra a kemény, szisztematikus és szívós munkára, amellyel a művész az anyagot legyűri, a saját szolgálatába állítja. A Fény és nyomat, valamint a Papír mint médium workshopok anyagának kiállítására a KB Galériában 2016. április 5. és 24. között került sor. Kurzusvezetők: Károly Sándor Áron DLA, Jancsikity József DLA és Jónás Péter. A workhopokat bemutatja Uhl Gabriella művészettörténész, kurátor.