The path to our inner self: Fűzfa Balázs: Szemben a valósággal - Rajnai, László (MEDIATON OF HUNGARIAN LANGUAGE CULTURE, 2025)
Fűzfa Balázs: Szemben a valósággal – 24 előadás a magyar irodalomról. Szombathely: Savaria University Press, 2023. 486 p.