Folklorizáció és refolklorizáció: Domokos Mariann: Grimm-mesék magyar ponyvákon (1850–1900) - Gombos, Péter (ANYANYELVI KULTÚRAKÖZVETÍTÉS, 2024)
Domokos Mariann (sajtó alá rend.): Grimm-mesék magyar ponyvákon (1850–1900). Budapest: Reciti Kiadó, 2022, 496 p.
Keywords: mesék; folklorizáció; Grimm testvérek