A gyártás szervezeti hatékonyságának javítása: Esettanulmány egy kiválasztott dél-afrikai gyártóüzemről - Sokhetye, Anathi (Acta Carolus Robertus, 2022)
A szervezeti hatékonyság javítása a gyártó üzemekben fontossá vált, hogy megfigyeljük, hogyan mérhető a gyártás hatékonysága a szervezeti célok elérése érdekében. Fontos-e tisztában lenni a szervezeti hatékonysággal kapcsolatos kihívásokkal, amellyel az alkalmazottak szembesülhetnek. A különböző részlegek bármikor felülvizsgálhatják ezeket az intézkedéseket, hogy segítsenek a vállalat számára elérni a szervezeti célokat, amelyek szervezeti hatékonyságot eredményeznek. Emellett cél, hogy mérjék a szervezeti hatékonyságot úgy, hogy minimális erőforrást, időt és pénzt használnak fel a munka lehetőség szerinti elvégzésére. A tanulmány egy kiválasztott iparágra vonatkozik, korábbi tanulmányokon alapszik. amelyek azt jelzik, hogy egyes gyártóüzemek a szervezeti hatékonyság és hatékonyság hiánya miatt nem a saját optimális működésükön működnek. A tanulmány megállapításai jelenleg is relevánsak.