Évf. 22 Szám 1 (2018): Acta Agraria Kaposváriensis

					View Évf. 22 Szám 1 (2018): Acta Agraria Kaposváriensis
Megjelent: 2018-02-15

Takarmányozástan

  • Bab felhasználása a pontytakarmányozásban Előzetes eredmények

    Helga Bosnyákné Egri, Sándor Keszthelyi, Dániel Varga, Balázs Kucska
    1-8
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2256
  • Effect of polyunsaturated fatty acid supplementation on milk production – review on health effects and cow milk characteristics

    Paul Joseph Mwau Mwangi, György Bázár, Tamás Tóth
    9-21
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2252

Természetvédelem

  • Táblaszegélyek szerepének vizsgálata a kisemlősök művelt területekre történő terjedésében

    Szilvia Bőti, Miklós Heltai, Mihály Márton
    22-37
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2257

Élelmiszertudomány, élelmiszerbiztonság

  • Mikotoxinok az élelmiszerláncban

    Melinda Kovács
    38-51
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2258
  • Analysis of melatonin and serotonin from cherries: a review

    Éva Varga-Visi, Ildikó Jócsák, Katalin Lóki, György Végvári
    52-60
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2261