Nemzetközi közreműködéssel megvalósuló komplex élelmiszerbiztonsági, illetve a kapcsolódó élettani és diagnosztikai kutatások megvalósítása a Kaposvári Egyetemen

Szerzők

  • János Tossenberger
  • Róbert Romvári

Absztrakt

A projekt keretében megvalósult kutatások az agrár- és élelmiszeriparban tapasztalható alacsony innovációszint emelését szolgálták. A kutatások a Kaposvári Egyetem infrastrukturális- és tudásbázisára támaszkodva, élelmiszeripari vállalatokkal, külföldi- és hazai kutatókkal együttműködve valósultak meg. A K+F+I projekt célja az egyetemi kutató-fejlesztő műhelyekben és az élelmiszerágazatban tevékenykedők versenyképességének egyidejű növelése volt.

Letöltések

Megjelent

2014-02-15

Folyóirat szám

Rovat

Aktuális közlendők

Hogyan kell idézni

Nemzetközi közreműködéssel megvalósuló komplex élelmiszerbiztonsági, illetve a kapcsolódó élettani és diagnosztikai kutatások megvalósítása a Kaposvári Egyetemen. (2014). ACTA AGRARIA KAPOSVARIENSIS, 18(1), 132-133. https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2097

Ugyanannak a szerző(k)nek a legtöbbet olvasott cikkei

1 2 3 > >>