Térinformatikai oktatás és a felhasználói fogadókészség erősítése („élethosszig tanulás”) - Márkus, Béla; Szepes, András (Acta Agraria Kaposváriensis, 2003)
Az előadásban szólunk a székesfehérvári kar képzési és továbbképzési tevékenységéről a térinformatika terén. Kiemeljük azokat a fordulópontokat, melyek meghatározóak a Kar életében. Különösen hangsúlyozzuk a továbbképzés szerepét, jelentőségét. Bemutatjuk, hogy Karunk széles választékot ajánl a továbbképzés iránt érdeklődőknek a középfoktól a felsőfokig. Az egyes képzések részletes ismertetése a megadott Internet oldalakon találhat óak. Végezetül szólunk a társadalmi fogadókészségről, mely végzettjeink elismerését is jelenti.
Keywords: térinformatikai oktatás; felhasználói fogadókészség