Nemzetközi közreműködéssel megvalósuló komplex élelmiszerbiztonsági, illetve a kapcsolódó élettani és diagnosztikai kutatások megvalósítása a Kaposvári Egyetemen - Tossenberger, János; Romvári, Róbert (Acta Agraria Kaposváriensis, 2014)
A projekt keretében megvalósult kutatások az agrár- és élelmiszeriparban tapasztalható alacsony innovációszint emelését szolgálták. A kutatások a Kaposvári Egyetem infrastrukturális- és tudásbázisára támaszkodva, élelmiszeripari vállalatokkal, külföldi- és hazai kutatókkal együttműködve valósultak meg. A K+F+I projekt célja az egyetemi kutató-fejlesztő műhelyekben és az élelmiszerágazatban tevékenykedők versenyképességének egyidejű növelése volt.