Kistelepülések digitális térkép kialakításának lehetősége - Barabás, Tamás; Micsinai, Richárd Péter; Honfi, Vid (Acta Agraria Kaposváriensis, 2006)
Bemutatásra kerül egy olyan módszer, melynek segítségével a kistelepülések papír alapú térképei átalakíthatóak digitálissá. Létrehoztuk egy kistelepülés digitalizált térképét, amit térinformatikai módszerek alkalmazásával más vizsgálatokra is fel lehet majd használni.