Az Europan zsűri ajánlásai Zugló önkormányzatának: Budapesti pályázati helyszín (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2013)
A két Megvételben részesült terv kölcsönösen kiegészítheti egymást és egy olyan közös projekt készíthető belőlük, mely világos és megvalósítható stratégiát tartalmaz.
Keywords: Budapest