Beszámoló a MAKEOSZ 2013. évi Magyar Kertépítő Versenyéről - Balogh, Péter István (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2013)
A Magyar Kertépítő Vállalkozók Országos Szövetsége (MAKEOSZ) 2013. április 10-14. között újra a budapesti vásárvárosban rendezte meg éves kertépítő versenyét – kapcsolódva a Construma építőipari kiállítás rendezvényeihez. A megmérettetés módja megegyezett az eddigiekkel: a versenyző csapatoknak egy-egy (25 vagy 50 négyzetméteres) stand állt rendelkezésére, hogy egy általuk szabadon megválasztott tematika mentén megalkossák saját installációjukat.
Keywords: Magyar Kertépítő Verseny; MAKEOSZ