Az Év Junior Tájépítésze 2012 Simon-Kiss Márta és pályaművének bemutatása - Jámbor, Imre (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
Simon-Kiss Márta felsőfokú tanulmányait 2004-ben kezdte a Budapesti Corvinus Egyetem tájépítészmérnöki szakán. Az alapozó tárgyak sikeres elvégzése után 2007-ben felvételt nyert a Kert- és Szabadtértervezési Tanszék „A”: Kert- és településépítészeti szakirányára.
Keywords: pályázat