Steffler István laudációja - Pásztor, Erkika Katalina (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
Az Év Tájépítésze díj értelmezésemben azt jelenti, hogy a zsűri a díjra jelöltek közül kiemel egy tervezőt, akinek munkáiról úgy véli, hogy leginkább pozitív hatással vannak egy közösség életére.
Keywords: laudáció