Herczeg Ágnes laudációja - Őrfi, József (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
Kicsit úgy érzem magam, mint a vizsgázó, aki kihúzta a legnehezebb tételt. Herczeg Ágnest kell laudálnom, nehéz helyzetben vagyok. Na, nem azért, mert Ágit nem lehet dicsérni, hanem azért, mert nehéz megtalálni a méltó szavakat hozzá.
Keywords: laudáció