Herczeg Ágnes pályázata - Herczeg, Ágnes (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
A szakmánk a táj-közösség-emberhely kapcsolatával foglalkozik. A tájfejlesztés a hely szellemével és a tájban élő közösséggel áll kapcsolatban, amelyben a tájépítész szerepe a táj nyelvének közvetítése. Tervezéskor a helytörténet, a kultúra megismerése a kiindulópont. A természeti világgal megfigyelés által kerülhetünk párbeszédbe. A helyhez tartozó ember megismerésének kulcsa a feltétel nélküli szeretet.
Keywords: pályázat