Alea iacta est... " a kocka el van vetve" - Frischmann , Judit (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2010)
A Ráday “Kultucca” egyike Budapest legkedveltebb és leglátogatottabb helyszíneinek, ahol minden korosztály számára akad valami látni, hallani, olvasni vagy megélni való. Ez az évszaktól és napszaktól függetlenül folyton nyüzsgő utca a Belső-Ferencváros gerince, amióta csak megszabadult az autóáradattól és újra birtokba vehette a város lakossága. Ezért tartottam fontosnak a pályázatban a Ráday utca tengelyére felfűzni a környék kiemelt jelentőségű helyszíneit. Ehhez változatos, szerteágazó, mégis egységes formavilágot kerestem.
Keywords: Ráday utca