CC183 - Agrophilia: Második zsűrifordulóba jutott terv (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2010)
OSA ARCHITETTURA E PAESAGGIO: MASSIMO ACITO (ÉPÍTÉSZ, A TEAM VEZETŐJE), MARCO BURRASCANO (ÉPÍTÉSZ), LUCA CATALANO (TÁJÉPÍTÉSZ), ANNALISA METTA (TÁJÉPÍTÉSZ), LUCA REALE (ÉPÍTÉSZ), CATERINA ROGAI (ÉPÍTÉSZ) LUCIA DE VINCENTI (ÉPÍTÉSZ) FRANCESCO D’IPPOLITO (MŰSZAKI RAJZOLÓ) RÓMA, OLASZORSZÁG
Keywords: Ajka