Tervpályázati eredmények (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2010)
Az Ajkai helyszínre a 42 regisztrált nemzetközi tervezőcsapat összesen 31 pályaművet adott be.Az EUROPAN tervpályázat szabályaival összhangban a bíráló bizottság egy első (winner) és egy másodikdíjat (runner up) adott ki. A bíráló bizottság dicséretben(honourable mention) nem részesített pályaművet.A pályázat második zsűrifordulójába további három pályamű került
Keywords: tervpályázat; eredmények