ELASA – NOMAD – NO_MADE LANDSCAPE (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2008)
Az ELASA idei éves konferenciájára 2008. augusztus 24. és szemptember 5. között került sor Magyarországon. A szervezés jogát a Budapesti Corvinus Egyetem tájépítészmérnök hallgatói nyerték el. Az idei konferencia témája a modernkori nomadizmus, illetve annak tájra gyakorolt hatása: NOMAD – NO_MADE LANDSCAPE.
Keywords: Elasa