A Pannonhalmi Főapátság fogadóterületeinek fejlesztése: Tervpályázati terv ismertetése - Józsa, Dávid; Vándor, Kinga (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2006)
2006 márciusában a Pannonhalmi Főapátság építészeti tervpályázatot írt ki az apátság főbejárata alatt fekvő Kosaras-domb létesítményeinek áttervezésére. Jelen írás a Józsa Dávid, Páhi András, Papp Zoltán, Vándor Kinga szerzőcsoport által benyújtott II. díjas pályaművet ismerteti.
Keywords: Pannonhalma; tervpályázat