Kőszeg történeti kertjei - a készülő műemléki topográfia tükrében - Árvai, Zsuzsa (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2006)
Kőszeg történeti kertjei - az egykori Katonai Alreáliskola kertje, Széchenyi-park, Chernel-kert, Magyar Szent Korona Országai Vasutas Szövetsége Árvaházának kertje, valamint a Honvédtiszti Üdülő kertje.
Keywords: Kőszeg; történeti kertek