A víz- és a tájhasználat változásai - Mőcsényi, Flóra (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2006)
A Völgység víz-és tájhasználatának történeti elemzése.
Keywords: Völgység; tájtörténet; tájváltozás; tájhasználat