Mőcsényi Mihály Kertművészeti és Kerttörténeti Műhely és Konferenciasorozat - Sólyom, Barbara (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2021)
Idén második alkalommal adott otthont a fertődi Esterházy-kastély a magyar tájépítészeti oktatás kiemelkedő alakjáról, Mőcsényi Mihály Széchenyi-, Kossuth- és Geoffrey Jellicoe-díjas tájépítészről elnevezett konferenciasorozatnak. Míg tavaly a nemzetközi hírű magyar tájépítész munkásságának szentelték a konferenciát, ezúttal a barokk kertművészet került fókuszba.
Keywords: Mőcsényi Mihály; Barokk kertművészet