Tájépítész Mérnöki Mesterszak (Msc) - Bánszky , Botond; Eszlári , Gábor Tamás; Fejér, Napsugár Anna; Jávor , Ádám; Keller Réka, Keller Réka; Klenczner , Tamás Áron; Koncz , Bianka Amaril; Kuna , Máté; Limbach , Noémi Anna; Lipcsei , Dániel; Pellet, Dávid Philippe; Pizmány, Marcell Dávid; et al. (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2025)
Bánszky Botond, Eszlári Gábor Tamás, Fejér Napsugár Anna, Jávor Ádám, Keller Réka, Klenczner Tamás Áron, Koncz Bianka Amaril, Kuna Máté, Limbach Noémi Anna, Lipcsei Dániel, Pellet Dávid Philippe, Pizmány Marcell Dávid, Sebők Gergő, Stummer Gergő, Szatmáry Anna Flóra, Veres Márta, Viszoki Blanka és Wagner Jakab Rudolf diplomamunkájának rövid összefoglalója, melyet a Tájépítész Mérnöki Mesterszakos hallgatók 2024-ben védtek meg a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem Tájépítészeti, Településtervezési és Díszkertészeti Intézeten.