Ki viszi át....? Kiosztották "Az Év Tájépítésze 2012" díjat: a döntősök munkái és azok értékelése - Jámbor, Imre (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
Május 26-án délután zsúfolásig megtelt a FUGA építészeti központ, az „Év Tájépítésze” Díjak átadására. A résztvevők között volt 92 éves, fiatal és alig másfél éves gyermek is, mert a szervezők mindenkit hívtak, családostul erre a valóban családi eseményre. A rendezők gondoskodtak róla, hogy a délután 4-től este 10-ig tartó rendezvény minden pillanata érdekes és inspiráló legyen, a feszült izgalomtól a lírai meghittségig hullámzóan változó hangulattal.