"Túlélés = zöld!" - Beszámoló a MAKEOSZ 2011. évi magyar kertépítő versenyről - Balogh, Péter István (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2011)
A Magyar Kertépítő Vállalkozók Országos Szövetsége (MAKEOSZ) 2011. szeptember 23. és 25. között új helyszínen, a budapesti SYMA Rendezvényközpont parkolójában rendezte meg a Magyar Kertépítő Versenyt - immár sorrendben a harmadikat. A verseny idei jelmondata: „Túlélés = Zöld!” volt. A verseny jellege megegyezett az eddigiekkel - a versenyző csapatoknak egy-egy húsz négyzetméteres stand állt rendelkezésére, hogy a jelmondat által ihletett gondolat mentén megalkossák saját installációjukat.