(untitled) (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2010)
Az Ajkai helyszínre a 42 regisztrált nemzetközi tervezőcsapat összesen 31 pályaművet adott be. Az EUROPAN tervpályázat szabályaival összhangban a bíráló bizottság egy első (winner) és egy második díjat (runner up) adott ki. A bíráló bizottság dicséretben (honourable mention) nem részesített pályaművet. A pályázat második zsűrifordulójába további három pályamű került