Kommüniké - Fekete, Albert (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2018)
A Tájépítészeti és Településépítészeti Kar a 2019. évet centenáriumi emlékévvé nyilvánítja, hogy méltó módon emlékezhessünk meg a Kar két jeles személyisége, Mőcsényi Mihály professzor úr és Balogh András művésztanárunk születésének 100. évfordulójáról.