Csemez Attila – a látvány köztulajdon: A tájértékeléstől a digitális tájtervezésig - Sallai, Ágnes; Kollányi, László (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2022)
A cikk CSEMEZ ATTILA DSC (1945- ) Pro Régió-díjas és Mőcsényi Mihály-díjas tájépítészmérnök, városépítés-városgazdasági szakmérnök, egyetemi tanár, tanszékvezető szakmai életútját mutatja be.