A hegyek tanúja: Gondolatok és emlékek Laposa József (1948–) Mőcsényi Mihály-díjas tájépítészről - Dömötör, Tamás (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2022)
A szerző Laposa József Mőcsényi Mihály-díjas tájépítész szakmai életútját méltatja.