Farewell from László Dalányi - Körmendy, Imre; Jámbor, Imre (4D Journal of Landscape Architecture and Garden Art, 2007)
2007. július 5.-én, életének 80. évében elhunyt Dalányi László. A Budapesti Corvinus Egyetem és az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium saját halottjának tekinti. Dalányi Lászlóra a temetésén elhangzott beszédekkel emlékezünk.