Foreword - Füleky, Zsolt (4D Journal of Landscape Architecture and Garden Art, 2022)
Mőcsényi professzor születésének 100. évfordulójáról már a róla elnevezettdíjjal emlékezhettünk meg – egy olyan díjjal, amely mára a szakterület legrangosabb elismerésévé vált. A Mőcsényi Mihály-díj Bizottság elnökeként számoskiváló életutat, sokszínű személyiséget ismerhettem meg, akik munkássága átitatódott mesterük szellemiségével,de karakteresen saját utat járnak.