A VD545 – A vonalak ritmusa: Második zsűrifordulóba jutott terv - Hector, Torres; Julio, Julio; Manuel, Galian; Jaime, Traspaderne (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2013)
A ritmus általában egy olyan mozgást jelent, „melyet erős és gyenge elemek, ellentétes vagy különböző körülmények szabályozott ismétlése határoz meg”. A ritmus vonatkozhat egy vizuális prezentációra (“egyenletes mozdulatok a térben”), de lehet geometrikus minták közös nyelve is.
Keywords: Mozgás