DV913 – Hadd Folyjon! Második zsűrifordulóba jutott terv - Dycha, Claire; Renouf, Elsa (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2013)
A “Hadd folyjon” nem jelent mást, mint hogy engedjünk szabad folyást a patak vizének, hiszen ez az áramlás hozza létre a kapcsolatot a városi környezettel. A Rákos-patak nemcsak a kerület identitását határozza meg, hanem egyben a hagyatékát is jelenti. A patak a kerület vonzereje, de a városon áthaladó passzázsként is értelmezhető
Keywords: patak