Stratégiák, ötletek, koncepciók: Kötetlen beszélgetés Papcsák Ferenccel, zugló polgármesterével és barta ferenccel, zugló főépítészével (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2013)
Célterületünk a Rákos-patak mentén található, mely korábban a budapesti régió városi agglomerációjának fejlődésében jelentős szerepet játszott. A XX. század közepén a patakot szabályozták és a városszövetben betöltött szerepe lassan elérte a mai állapotot. Egy kétértelmű, töredezett városi szövet jött létre, ahol különféle lakóterületek és lassan átalakuló barnamezős iparterületek váltják egymást.
Keywords: zugló; Papcsák Ferenc