ECLAS Életműdíj 2013: Jámbor Imre és Richard Stiles professzorok - Szilágyi, Kinga (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2013)
ECLAS Életműdíj 2013: Jámbor Imre és Richard Stiles professzorok
Keywords: életműdíj; ECLAS