Kertörökségünk: Történeti kertek Magyarországon - Fekete, Albert (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2024)
Kulturális és természeti örökségünk bemutatását vállalja fel a Nemzeti Örökségvédelmi Központ és a Civertan Bt. gondozásában 2011 első felében megjelent „Kertörökségünk” című kiadvány.
Keywords: kertörökség