Az Istvántelki Főműhely szabadtérépítészeti revitalizációs terve - Pécsi, Máté (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2007)
Diplomatémám az Istvántelki Főműhely környezetének revitalizációs, fejlesztési lehetőségeit dolgozza fel. Legfontosabb mindenekelőtt az a tény, hogy a vizsgált terület egy alulhasznosított vasúti, a MÁV ZRt. által tulajdonolt ingatlan. A Főműhely a IV. kerület (Újpest) déli kiszögellésében található.
Keywords: szabadtérépítészet; revitalizáció; istvántelek; vasút