Tisztelettel és szertettel emlékezünk Mőcsényi Mihályra (1919-2017) - M. Szilágyi, Kinga (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2017)
Mőcsényi Mihály élete és munkássága (1919-2017)
Keywords: Mőcsényi Mihály; tájépítészet; munkásság; életmű