Epilógus - Jámbor, Imre (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
Érdekes, szép, eszmei kerete volt ennek az eseménynek Nagy László verse, a „Ki viszi át a szerelmet…” című. Ezt a verset magam is mondtam diákkoromban és sosem tudtam betelni vele, mert a mélysége végtelen.