Andor Anikó és a Land-A műterem laudációja - Ránki, Júlia (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
A tájépítészet a távlatok művészete. A téré és az időé – együtt. Három lehetőségünk van a Land-A esetében a harmónia és a kreativitás dícséretére. Andor Anikó és Torma Sarolta csapata, a Land-A Táj- és Környezettervezési Műterem tagjai: Füredi Kati, Leitner Enikő, Pásti Kati, Varga Eszter, Zsovák Ildikó felváltva használja a kerttervezés, kertművészet szavakat is.