Fekete Albert laudációja - Kovács, Dániel (4D Tájépítészeti és Kertművészeti Folyóirat, 2012)
Én azért vagyok itt, hogy Fekete Albert pályázata mellett érveljek. A dolgom nem könnyű – de aki végignézte a pályázatokat, az láthatja, hogy nem is nehéz. Fekete Albert tevékenysége ugyanis felöleli a szakma legfontosabb területeit. Pályázata, munkássága összefoglalásaként, három kifejezés köré épül. Tervezés, kutatás, oktatás.