Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugorjon az aktuális számra Ugrás az oldal lábrészéhez

Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing

Logó
  • Rólunk
    • Szerkesztőségi irányelvek
    • Impresszum
    • Kapcsolattartó
  • Aktuális szám
  • Megjelenés alatt
  • Archívum
  • Szerzői útmutató
  • Élelmiszer és Marketing Konferencia
    • Bemutatkozó
    • Program
    • Regisztráció
Keresés
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés

Aktuális szám

Évf. 15 szám 1 (2019)
Megjelent: 2019-07-28

Cikkek

  • Impresszum

    Sántosi Péter
    • PDF
  • Fenntartható élelmiszer-fogyasztás a Debreceni Egyetem hallgatóinak körében

    Bauerné Gáthy Andrea, István Szűcs
    3-10
    • PDF
  • Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében – szakirodalmi áttekintés

    Szakály Márk, Soós Mihály
    11-18
    • PDF
  • Élelmiszer-biztonsági kérdések az akvapóniarendszerekben

    Szerb András Bence, Varga Dániel
    19-25
    • PDF
Az összes folyóiratszám megtekintése

Információ

  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Nyelv

  • Magyar
  • English

Kézirat beküldése

Kézirat beküldése

Böngészés

ISSN 1786-3422 (Nyomtatott)
ISSN 2560-2551 (Online)


cop. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing cop.  2021.

Az Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing a MATE Kaposvári Campusának nyílt hozzáférésű folyóirata, amelyre a Creative Commons 4.0 standard licenc alábbi típusa vonatkozik: CC-BY-NC-ND-4.0.

Kiadja a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem, Gödöllő.
A kiadásért felel: dr. Gyuricza Csaba egyetemi tanár, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem rektora

Szerkesztőség: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. | Pf.: 16. | Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

A kiadói rendszerről